Welkom bij de activiteit van 24 februari van de jeugdafdeling van HV Bicht.

Helaas kunnen we vandaag geen fysieke bijeenkomst houden ivm corona. Maar wij hebben wel een digitale quiz.

Voor deze quiz kun je het beste werken met twee apparaten (telefoon, IPad, computer) misschien heb je zelf beiden, of misschien zit je wel met iemand samen en heb je allebei één apparaat.  Lukt dat niet, dan kan het ook via een beeldscherm, want alle vragen zullen ook voorgelezen worden en er is tijd genoeg om te antwoorden. Let dan wel op dat je de Teams vergadering eerst moet joinen. Je hoeft niets te installeren om deel te kunnen nemen. 

Hier naast zie je twee links staan. 

Met de bovenste link kom je in een teams bijeenkomst. Als je Teams op je telefoon, IPad of computer hebt staan, kom je door op de link te klikken automatisch in de vergadering, heb je geen Teams op je telefoon, IPad of computer staan, dan kun je klikken op “deelnemen via browser” (Dat staat ergens redelijk onderaan in beeld als het goed is.)

Daar onder zie je een link om op Kahoot te komen, als je de Kahoot App niet op jouw telefoon, IPad of computer hebt staan.  De gamecode die je nodig hebt, krijg je te horen via de vergadering, zodra we daar compleet zijn.

 

 

 

 

 

 

De link om in de Teams vergadering te komen:

Teams vergadering Werkt nu nog niet

De link naar de pagina van Kahoot (als je de App niet op je apparaat hebt staan)

Kahoot.it